Să aveți un an școlar liniștit și cu rezultate bune!
Târgul de Crăciun – vizualizare prezentare ”Împreună pentru suflete”
La mulți ani, România! Sărbătorim împreună cu elevii claselor a III-a A, a IV-a C, I B
Campania de conștientizare la nivel național privind noul cadru instituțional și curricular, cu deschidere către servicii de calitate pentru copiii antepreșcolari, ca premisă a prevenirii părăsirii timpurii a școlii este derulată în cadrul proiectului ETIC – „Educație timpurie Incluzivă și de Calitate” ID 128215 – https://etic.tf/ și https://edu.ro/campanie_constientizare_educatie_timpurie_proiect_ETIC
Surse complementare de informare
- Secțiunea dedicată pe site-ul Ministerului Educației
- Comunitatea virtuală a proiectului E.T.I.C./site proiect
- Informații relevante pe site-ul ARACIP
Cerc pedagogic „Activitățile integrate, parte a activităților instructiv-educative derulate în grădiniță
” – Tema activității „24 ianuarie, zi de sărbătoare!” – vizualizare
Participare la Simpozionul cu tema „Influența speciilor invazive asupra biodiversității”
Lucrări ale elevilor claselor a II-a
FESTIVALUL TOAMNEI – 04 noiembrie 2022
Felicitări elevilor din clasele primare și doamnelor învățătoare pentru activitatea deosebită de astăzi. Apreciem implicarea, efortul și dăruirea pentru ceea ce ați realizat!
Campania Națională “Curățăm România”
Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor derulează în perioada 4 aprilie – 31 mai 2022 Campania Națională “Curățăm România”, prima campanie națională de colectare de deșeuri, în care sunt implicate autoritățile centrale și cele locale, asociațiile de profil, Asociațiile Municipiilor, Orașelor, Comunelor, instituțiile deconcentrate, societatea civilă, instituțiile de învățământ, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.
Numai împreună putem să schimbăm percepția și atitudinea factorilor de răspundere, a instituțiilor și a cetățenilor din comunitățile în care locuim, în scopul colectării selective a deșeurilor abandonate și pentru predarea acestora într-un mod corect și prietenos cu mediul.
În acest scop, vă atașăm un material realizat de APM București, pe care îl puteţi vizualiza aici
Proiectul „Touch to nature”
Proiectul „Touch to nature” este un proiect etwinning, proiect în care școala noastră a participat alături de alte zece scoli din Turcia, una din Ucraina şi o alta din România, Braşov, la diverse activități despre protejarea mediului înconjurător. Proiectul s-a derulat în perioada februarie-aprilie a.c.
Proiectul „Touch to nature” are ca scop principal creșterea gradului de conștientizare a problemelor mediului înconjurător de către elevi. Printre obiectivele proiectului enumerăm: insuflarea sentimentului de iubire pentru natură, explorarea naturii, înţelegerea importanţei reciclării!